Tussen bergen en zee

In de betoverende groene heuvels van Alto Molise, een gebied dat rijk is aan cultuur en geschiedenis, ligt Masseria Santa Lucia. Dit vakantieverblijf heeft 4 appartementen en 2 kamers, voor in totaal 22 personen. Zowel de kust als de bergen van het Parco Nazionale d’Abruzzo, Lazio e Molise liggen op een uurtje rijden, voor ieder wat wils dus. In de ruime tuin met zwembad kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Je vindt er ook een barbecue en een pingpongtafel, en voor wie er sportief op uit wil zijn er mountainbikes. Ideaal voor een aangename (gezins-)vakantie dus. Als je kiest voor de optie B&B krijg je een heerlijk ontbijt, bij de optie agriturismo kun je ook ’s avonds proeven van de gerechten die signora Emma je voorschotelt, bereid met producten die ze kweekt in de tuin van de masseria.
Masseria Santa Lucia, Contrada Fontesambuco 23, Agnone, B&B vanaf €43 per nacht, Agriturismo vanaf €58 per nacht. www.santaluciaagnone.com

Italië Magazine editie 5 2019

Italië Magazine editie 5 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads

instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.