Nu in de winkel!

Abonneren

Geef hieronder je keuze aan en vul het formulier in of bel 088-2266636 (op werkdagen bereikbaar van 9.00–17.00 uur). Alle aanbiedingen gelden alleen als je tenminste een jaar lang geen abonnee bent geweest. Voor verzending naar het buitenland worden extra portokosten in rekening gebracht. Cadeauabonnementen stoppen automatisch, overige abonnementen gelden tot wederopzegging.

 

Word abonnee en ontvang een Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. €129,95

Morning bird
Op een diep nachtblauwe achtergrond is een schitterend patroon van delicate takken en vogeltjes in pasteltinten geschilderd. Droom weg onder dit romantische dekbed ‘Morning bird’ van 100% katoensatijn dat heerlijk zacht en soepel op de huid voelt. Het luxe dekbedovertrek heeft aan de achterkant hetzelfde patroon. Neem nu een abonnement op Italië Magazine en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van je keuze:

• 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
• 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
• 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (tien edities) kost € 55. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang het kookboek Eataly t.w.v. € 45

 

Eataly: eigentijds Italiaans koken
Dit prachtige, uitgebreide kookboek – ruim 550 pagina’s – bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje: een must-have voor iedereen die wil leren hoe Italianen vandaag de dag koken. Gemaakt in samenwerking met Eataly: hét Italiaanse culinaire walhalla, met vestigingen wereldwijd. Met dit kookboek heb je alles in huis om eenvoudige, overheerlijke Italiaanse maaltijden te maken en te genieten aan tafel!

Abonnement
Dit abonnement voor 9 edities (anderhalf jaar) op Italië Magazine kost maar € 50 inclusief verzendkosten van het kookboek! Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

Restaurant van het Jaar

Restaurant van het Jaar

second-home-beurs-2017

second home beurs 2017

Cruise Event 2017

Cruise Event 2017

Cavallaro

Cavallaro

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Italië Magazine nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en inspirerende vakantietips!

Koffiecentrale

Koffiecentrale