Abonneren

Word abonnee en ontvang een Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. € 129,95

Op een diep nachtblauwe achtergrond is een schitterend patroon van delicate takken en vogeltjes in pasteltinten geschilderd. Droom weg onder dit romantische dekbed ‘Morning bird’ van 100% katoensatijn dat heerlijk zacht en soepel op de huid voelt. Het luxe dekbedovertrek heeft aan de achterkant hetzelfde patroon. Neem nu een abonnement op Italië Magazine en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220)  (uitverkocht)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)  (uitverkocht)

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (tien edities) kost € 60. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang het kookboek Eataly

Helaas, dit product is inmiddels uitverkocht.

Eataly: eigentijds Italiaans koken
Dit prachtige, uitgebreide kookboek – ruim 550 pagina’s – ter waarde van € 45 bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje: een must-have voor iedereen die wil leren hoe Italianen vandaag de dag koken. Gemaakt in samenwerking met Eataly: hét Italiaanse culinaire walhalla, met vestigingen wereldwijd. Met dit kookboek heb je alles in huis om eenvoudige, overheerlijke Italiaanse maaltijden te maken en te genieten aan tafel!

Abonnement
Dit abonnement voor 9 edities (anderhalf jaar) op Italië Magazine kost maar € 53 inclusief verzendkosten van het kookboek! Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

Italië Magazine editie 1 2018

Italië Magazine editie 1 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Cavallaro

Cavallaro

Koffiecentrale

Koffiecentrale