Abonneren

Word abonnee en ontvang ‘Café Mazahar’ t.w.v. € 34,99

In Café Mazahar schijnt de mediterrane zon op het bord: van oost tot west, van Beiroet tot Palermo. Een ontmoetingsplek van oranjebloesem, muziek en lange tafels, gedekt met de heerlijkste  gerechten. Geïnspireerd door de veelzijdige traditie van de Méditerranée, brengt Merijn Tol in dit kookboek ruim tachtig lekkere, simpele en gezonde recepten samen. Modern mediterraan comfortfood voor alle momenten van de dag.

Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 45 inclusief verzendkosten van het boek. De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf het kookboek.

 

Word abonnee en ontvang de illy Y3.3 Iperespresso t.w.v. € 89

De vernieuwde illy Y3.3 Iperespresso koffiemachine is nu nóg eenvoudiger in gebruik. Het slanke design is door architect/ designer Piero Lissoni compleet herzien en dankzij de baanbrekende nieuwe technologie zet je voor een zachte prijs zowel een kwalitatieve espresso als een heerlijke lungo. Daarnaast kunnen de temperatuur en volume in het kopje volledig naar eigen wens worden ingesteld. Voor de Y3.3 Iperespresso bestel je de speciale koffiecups eenvoudig online. Neem nu een tweejaarabonnement en ontvang de koffiemachine in de kleur van je keuze.

Ben je al abonnee? Bestel dan de illy Y3.3 Iperespresso voor € 89 in onze webshop en krijg de koffiemachine gratis thuisgestuurd!

Dit tweejaarabonnement (12 nummers) kost € 100 inclusief de verzendkosten van de koffiemachine binnen Nederland en België. Wij delen eenmalig je NAW-gegevens met illy ten behoeve van de verzending van de gekozen koffiemachine. De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar andere landen. Je kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, je ontvangt dan zelf de illy Y3.3 Iperespresso.

Woon je in België, neem dan aub contact op met onze abonneeservice en geef je wensen door. 

 

 

 

Word abonnee en ontvang de Italië Magazine Agenda & Scheurkalender 2023 t.w.v. € 33,90

Geniet het hele jaar van Italië met deze handige agenda boordevol vermakelijke weetjes, seizoensrecepten en de tien leukste tips en adressen in Italië. En voor de dagelijkse dosis dolce vita krijgt u er de scheurkalender 2023 bij! De agenda en scheurkalender komen eind augustus van de drukker en zullen u dan in de eerste week van september 2022 worden toegezonden.

PS. Bent u al abonnee? Dan kunt u de agenda en scheurkalender met € 3,50 korting bestellen! Klik daarvoor in de menubalk hierboven op ‘Shop’. 

Een jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 40. De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf de agenda en de scheurkalender.

 

Word abonnee en ontvang de Vandyck dekbedovertrek Starlet t.w.v. € 119,95

Dekbedovertrek Starlet heeft (aan beide kanten) een dessin van gestileerde sterren in schakeringen van mosgroen en mosterdgeel. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt.

Helaas, alle dekbedovertreksets zijn op! Maar wellicht dat je hier een ander dekbed vindt om onder te kruipen?

Dit tweejaarabonnement (12 nummers) kost € 80. De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Je kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, je ontvangt dan zelf het dekbedovertrek.

 

 

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 34 (i.p.v. € 40) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 68 (i.p.v. € 80) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

Jaarabonnement

 

Italië Magazine editie 5/2022

Italië Magazine editie 5/2022

Restaurant van het Jaar 2022

Restaurant van het Jaar 2022

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads