Abonneren

Word abonnee en ontvang een Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. € 119,95

Zachtgrijze pluisjes dwarrelen over een stijlvolle antracietgrijze achtergrond en creëren zo een rustige look voor de slaapkamer. Het dekbedovertrek is aan beide kanten met dit dessin bedrukt en de kussens hebben hetzelfde patroon. Gemaakt van 100% katoensatijn waardoor de stof heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een abonnement op Italië Magazine en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220) 
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220) 

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (12 edities) kost € 70. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang een Capitool reisgids

Kies uit: Florence & Toscane, Italiaanse Riviera of Milaan & de Meren
De bekende Capitool-reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden én met een superhandige uitneembare kaart, zijn de perfecte reisbegeleider. Kies uit de reisgidsen Florence & Toscane, Italiaanse Riviera of Milaan & de Meren en geniet van de voorpret bij het plannen van je vakantie!

Abonnement
Een jaarabonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 36. Wij brengen eenmalig € 4 in rekening voor de verzendkosten van de reisgids. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

Italië Magazine editie 3 2018

Italië Magazine editie 3 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Koop Kaarten

banner-rvhj-lezers

banner-rvhj-lezers

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Italie Evenement 2018

Italie Evenement 2018

Koffiecentrale

Koffiecentrale

Tururi

Tururi

Sardinia 4 All

Sardinia 4 All