Abonneren

Word abonnee en krijg ‘Autoroutes door Noord- en Midden-Italië’ t.w.v. € 24,99

Autovakantie in Italië
De beste manier om de schatten van Italië te ontdekken is per auto. Maar als je niet wilt verdwalen is een goede route een pre. De reisgids ‘Autoroutes Noord- en Midden-Italië’ van Capitool Reisgidsen bevat 25 avontuurlijke autoroutes door prachtige regio’s van de Alpen tot Toscane. Onderweg tipt de gids romantische eettentjes, accommodaties met Italiaanse gastvrijheid en delicatessenwinkeltjes. Bij elke rit hoort een panoramische wandeling langs fraaie stadsgezichten en ongerepte landschappen. Andiamo!

Helaas zijn we door onze voorraad heen. Maar kijk hier eens naar andere welkomstgeschenken, misschien zit er iets voor je bij?

 

Word abonnee en krijg ‘New Italian’ van Sergio Herman t.w.v. € 34,99

Italiaans volgens Sergio Herman
De Italiaanse keuken is in al haar eenvoud heel bijzonder. Als je het de Zeeuwse sterrenchef Sergio Herman vraagt, is zijn laatste maaltijd zelfs een bord pasta. Hij liet zich voor ‘New Italian’ inspireren door traditionele recepten, maar houdt er niet aan vast. De recepten tonen respect voor lokale ingrediënten en technieken, zijn niet ingewikkeld en goed thuis te maken. Meer dan zestig persoonlijke gerechten van een Nederlandse maestro!

 

Word abonnee
Een jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 38. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Je kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, je ontvangt dan zelf het kookboek.

 

 

 

 

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 32 (i.p.v. € 38) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 64 (i.p.v. € 76) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

Jaarabonnement

 

Italië Magazine editie 4/2021

Italië Magazine editie 4/2021

Restaurant van het Jaar 2020

Restaurant van het Jaar 2020

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads