Abonneren

Word abonnee en ontvang deze handbeschilderde schaal t.w.v. €44,95

Deze vrolijke keramieken schaal met zonnige citroenen is vervaardigd in de buurt van Venetië. Piccobella.nl werkt daar samen met ambachtslieden en kunstenaars die de schalen met de hand beschilderen: dipinto a mano. Hierdoor is elke schaal uniek. De schaal heeft een diameter van 25 cm en
is 10 cm hoog. De schaal is organisch gevormd en dus niet overal even hoog of rond. Hou het vakantiegevoel nog even vast en krijg deze schaal bij een jaarabonnement op Italië Magazine!

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 36 exclusief € 7 verzendkosten voor het cadeau. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en kies een reisgids t.w.v. €22,50

Magisch Puglia
Struin door ongekend mooie plekken waar het massatoerisme ver te zoeken is met deze bijzondere reisgidsen. Fons van den Broek beschrijft 25 kleine, bewoonde eilanden die bij Italië horen. Beleef er de romantiek van een reis naar vaak onbekende eilanden. Hetty de Vogel betovert je met haar tips over ‘magisch’ Puglia. Slenter door schilderachtige dorpjes en over lange stranden en overnacht in een trullo of masseria. 

Abonnement

Een abonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 36 exclusief verzendkosten (€ 4) voor het boek. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 (i.p.v. € 42,90) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 (i.p.v. € 85,80) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

Jaarabonnement

 

Italië Magazine editie 5 2019

Italië Magazine editie 5 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads

instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.