Abonneren

Word abonnee en ontvang deze handbeschilderde schaal t.w.v. €44,95

Deze keramieken schaal met rode pepertjes en knoflook is ideaal om je spaghetti aglio, olio, peperoncino in te serveren. De schalen worden geproduceerd in Venetië, waar Picobella.nl samenwerkt met Italiaanse kunstenaars en ambachtslieden die de producten met de hand schilderen. Dit zorgt voor unieke en organische schalen die nooit helemaal hetzelfde zijn. De schaal heeft een diameter van 30 cm en is 12 cm hoog. Haal de hele famiglia aan tafel met deze gezellige schaal bij een jaarabonnement op Italië Magazine.

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 36 exclusief € 7 verzendkosten voor het cadeau. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en kies kookboek ‘MARIO 50 JAAR’ t.w.v. €39,50

MARIO 50 JAAR!
In de jaren zestig van de vorige eeuw verhuisde Mario Uva van Italië naar Nederland. Met zijn vrouw Tine nam hij dorpscafé Het Anker in het Noord-Hollandse Neck over van zijn schoonvader en opende er een Italiaans restaurant: Ristorante Mario. Samen met hun zoons Alessandro en Raffaele wist hij het tot een van de beste Italiaanse restaurants van Nederland te maken. In dit derde kookboek zijn de meest populaire klassiekers van de afgelopen vijftig jaar gebundeld.

Abonnement

Een abonnement op Italië Magazine (9 edities) kost € 60 inclusief verzendkosten  voor het boek. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 (i.p.v. € 42,90) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 (i.p.v. € 85,80) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

Jaarabonnement

 

Italië Magazine editie 6 2019

Italië Magazine editie 6 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads