Abonneren

Word abonnee en krijg kookboek ‘Vegetalia’ t.w.v. € 26,99

In ‘Vegetalia’ laat de Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. Zo geeft ze honderd nieuwe recepten die allemaal gemakkelijk te maken zijn, gezond zijn én overheerlijk smaken! De recepten zijn duidelijk ingedeeld: na basisrecepten als tomatensaus en pesto volgen de antipasti, de primi (aangevuld met enkele heerlijke salades), de secondi, de contorni en tot slot de verrukkelijke dolci!

WORD ABONNEE
Een jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 38. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland, 088 2266636, op werkdagen bereikbaar van 9 tot 17 uurJe kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, je ontvangt dan zelf het kookboek.

 

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 32 (i.p.v. € 38) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 64 (i.p.v. € 76) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

Jaarabonnement

 

Italië Magazine editie 5/2021

Italië Magazine editie 5/2021

Restaurant van het Jaar 2022

Restaurant van het Jaar 2022

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads