Abonneren

Word abonnee en ontvang het kookboek ‘Mario 50 jaar’ t.w.v. € 39,50

MARIO 50 JAAR!
In de jaren zestig van de vorige eeuw verhuisde Mario Uva van Italië naar Nederland. Met zijn vrouw Tine nam hij dorpscafé Het Anker in het Noord-Hollandse Neck over van zijn schoonvader en opende er een Italiaans restaurant: Ristorante Mario. Samen met hun zoons Alessandro en Raffaele wist hij het tot een van de beste Italiaanse restaurants van Nederland te maken. In dit derde kookboek zijn de meest populaire klassiekers van de afgelopen vijftig jaar gebundeld.

 

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (9 edities) kost € 60 inclusief verzendkosten van het boek. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Dit product is helaas niet langer op voorraad. Neem contact op met onze abonneeservice via 088-2266636 voor de mogelijkheden.

 

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 (i.p.v. € 42,90) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 (i.p.v. € 85,80) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

 

Jaarabonnement

 

Italië Magazine editie 2 2019

Italië Magazine editie 2 2019

Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant van het Jaar 2018

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie