Abonneren

Word abonnee en ontvang ‘Pasta Grannies’ t.w.v. € 29,99

Vicky Bennison verzamelde nóg meer recepten en verhalen van onze favoriete Italiaanse oma’s. In dit toegankelijke kookboek vol foto’s laat ze zien hoe de Pasta Grannies authentiek Italiaans eten maken waarvan de hele familie geniet. Bovendien bevat het boek QR-codes naar YouTube-filmpjes waarin de oma’s je ieder recept uitleggen. Voor je dagelijkse dosis Italiaanse warmte en vrolijkheid!

Een jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 42,50. Je betaalt daarnaast eenmalig € 4 voor verzending van het kookboek binnen Nederland. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Je kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, je ontvangt dan zelf het kookboek.

 

Word abonnee en ontvang de Vandyck dekbedovertrek Cheerful t.w.v. € 139,95

Dit luxueuze dekbedovertrek Cheerful is van 100% katoensatijn met wel 200 thread count, waardoor het heerlijk zacht en soepel is. Aan beide zijden is er een zachtroze bloemendessin met subtiele schaduwen. Deze prachtige set is verkrijgbaar in cream tan of pearl blue. Neem nu een tweejaarabonnement op Italië Magazine en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200 / 220) (helaas niet meer leverbaar in pearl blue)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200 / 220)
  • 1 lits-jumeaux (240 x 200 / 220)

Dit tweejaarabonnement (12 nummers) kost € 85. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Je kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, je ontvangt dan zelf het dekbedovertrek.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 36 (i.p.v. € 42,50) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 72 (i.p.v. € 85) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

Jaarabonnement

Tweejaarabonnement