Abonneren

Word abonnee en ontvang een Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. € 119,95

Zachtgrijze pluisjes dwarrelen over een stijlvolle antracietgrijze achtergrond en creëren zo een rustige look voor de slaapkamer. Het dekbedovertrek is aan beide kanten met dit dessin bedrukt en de kussens hebben hetzelfde patroon. Gemaakt van 100% katoensatijn waardoor de stof heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een abonnement op Italië Magazine en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220) 
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220) 

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (tien edities) kost € 60. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang een kookboek naar keuze t.w.v. € 25

Kies uit: Sicilië, Napels of Rome
Drie prachtige kookboeken uit drie totaal verschillende steden/plekken: Sicilië, Napels en Rome! Elk kookboek geeft zowel de klassiekers als eigentijdse recepten uit de regionale Italiaanse keuken. Uiteraard met veel foto’s om van te watertanden! Ontdek de veelzijdige en gezonde gerechten, boordevol smaak en amore.

Abonnement
Een jaarabonnement (6 edities) op Italië Magazine kost € 36. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

Italië Magazine editie 2 2018

Italië Magazine editie 2 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Koffiecentrale

Koffiecentrale

Amori Fragili

Amori Fragili

Tururi

Tururi

Sardinia 4 All

Sardinia 4 All

Gioia Giglio

Gioia Giglio