Nu in de winkel!

Abonneren

Geef hieronder je keuze aan en vul het formulier in of bel 088-2266636 (op werkdagen bereikbaar van 9.00–17.00 uur). Alle aanbiedingen gelden alleen als je tenminste een jaar lang geen abonnee bent geweest. Voor verzending naar het buitenland worden extra portokosten in rekening gebracht. Cadeauabonnementen stoppen automatisch, overige abonnementen gelden tot wederopzegging.

 

Word abonnee en ontvang deze reisgidsen t.w.v. € 36

Rome, Venetië en Toscane & Florence
De bekende Capitool-reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden, zijn de perfecte reisbegeleider. Speciaal voor de cultuur- en levensgenieter die deze zwoele nazomer in Italië gaat doorbrengen, zijn deze compacte varianten van de ‘grote’ reisgidsen ideaal! Het handige formaat past in binnen- of broekzak, staat nog steeds boordevol informatie én heeft een uitneembare kaart.

 

   

Abonnement
Een jaarabonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 33. Wij brengen eenmalig € 3 in rekening voor de verzendkosten van de reisgidsen. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang een Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. €139,95

Een streepje voor
Het vrolijke zigzagpatroon van deze Vandyck-dekbedovertreksets is opgebouwd uit kleine blokjes in de kleurcombinaties blauw/groen/paars met een effen lichtgroene achterkant of roze/rood/blauw met een effen grijze achterkant. De overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor hij heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Bij de set ontvang je tevens
twee witte kussenslopen die aan beide kanten het zigzagpatroon hebben.

 

Neem een abonnement op Italië Magazine en ontvang deze prachtige set t.w.v. € 139,95 in de maat van je keuze:
• 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
• 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
• 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (tien edities) kost € 55. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

Restaurant van het Jaar

Restaurant van het Jaar

second-home-beurs-2017

second home beurs 2017

Cruise Event 2017

Cruise Event 2017

Cavallaro

Cavallaro

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Italië Magazine nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en inspirerende vakantietips!

Koffiecentrale

Koffiecentrale