Nu in de winkel!

Abonneren

Geef hieronder je keuze aan en vul het formulier in of bel 088-2266636 (op werkdagen bereikbaar van 9.00–17.00 uur). Alle aanbiedingen gelden alleen als je tenminste een jaar lang geen abonnee bent geweest. Voor verzending naar het buitenland worden extra portokosten in rekening gebracht. Cadeauabonnementen stoppen automatisch, overige abonnementen gelden tot wederopzegging.

 

Word abonnee en ontvang dit kookboek t.w.v. € 35

De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust

De Zilveren Lepel komt deze keer met de zonnige keuken van Napels en de oogverblindende Amalfikust. Het binnenland is beroemd om het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en kazen, zoals de mozzarella di bufala, terwijl de keuken van de kust grotendeels is gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft. De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de bijbehorende culinaire tradities zorgen voor een selectie aan overheerlijke gerechten. Tel daarbij de schitterende foto’s van de gerechten en de prachtige omgeving op en je waant je op een Italiaans terrazza.

Abonnement
Een jaarabonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 33. Wij brengen eenmalig € 5 in rekening voor de verzendkosten van het kookboek. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang een Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. €139,95

Rainbow
Het vrolijke streepdessin van het luxueuze dekbedovertrek Rainbow straalt van zomers optimisme! De achterkant van het dekbed-overtrek heeft hetzelfde patroon evenals de kussens. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Bij de set ontvang je tevens twee kussenslopen.

Neem een abonnement op Italië Magazine en ontvang deze prachtige set t.w.v. € 139,95 in de maat van je keuze:
• 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
• 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
• 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een abonnement op Italië Magazine (tien edities) kost € 55. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

Restaurant van het Jaar

Restaurant van het Jaar

Cavallaro

Cavallaro

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Italië Magazine nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en inspirerende vakantietips!

Koffiecentrale

Koffiecentrale

Tururi

Tururi

Juist

Juist