Nu in de winkel!

Abonneren

Geef hieronder je keuze aan en vul het formulier in of bel 088-2266636 (op werkdagen bereikbaar van 9.00–17.00 uur). Alle aanbiedingen gelden alleen als je tenminste een jaar lang geen abonnee bent geweest. Voor verzending naar het buitenland worden extra portokosten in rekening gebracht. Cadeauabonnementen stoppen automatisch, overige abonnementen gelden tot wederopzegging.

 

Word abonnee en ontvang ‘Mijn Rome’ t.w.v. € 19,99

Saskia Balmaekers, oprichtster van Italiëblog ciaotutti.nl, schreef een ontdekkingsgids voor Rome vol persoonlijke favorieten: ‘De bekende bezienswaardigheden laat ik zo veel mogelijk links liggen. In plaats van het Colosseum neem ik je mee naar de wijk waar vroeger de gladiatoren en zigeuners woonden en waar nu een mix van boetieks, restaurants en wijnbarretjes te vinden is. Ik laat je proeven van de Romeinse keuken, van authentieke gerechten uit het voormalige getto (zoals gefrituurde artisjokken) tot cocktails in een voormalig klooster’. Maak je de Eeuwige Stad eigen met Saskia’s tips die de rijke historie prachtig verweven met het moderne Romeinse dolce vita.

Abonnement
Een jaarabonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 33. Wij brengen eenmalig € 5 in rekening voor de verzendkosten van de gids. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang het kookboek Sicilië t.w.v. € 24,95

Sicilië, heerlijke gerechten van een Italiaans eiland
Zonovergoten Sicilië, overheerst door Grieken, Arabieren, Spanjaarden en Noormannen. Ruig en arm, maar o zo rijk aan cultuur, historie en een unieke exotische keuken! Met uiteraard volop verse vis uit de Middellandse Zee en olijfolie, citrusvruchten en wijn van de vruchtbare vulkanische aarde. Proef
de zon in typische Siciliaanse gerechten als caponata, arancini, pasta alla Norma en de zoete klassiekers semifreddo en cannoli. De prachtige fotografie van het eiland en de gerechten maken van dit kookboek een culinaire ontdekkingsreis!

Abonnement
Een jaarabonnement op Italië Magazine (6 edities) kost € 33. Wij brengen eenmalig € 5 in rekening voor de verzendkosten van het kookboek. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Word abonnee en ontvang een dekbedovertrek van Vandyck t.w.v. € 139,95

Het streepdessin van het luxueuze dekbedovertrek Marsala laat de verschillende kleurschakeringen van deze dieprode Siciliaanse wijn zien: via koraal en roze tot blauw, lila en grijs. De achterkant van het dekbedovertrek heeft hetzelfde patroon evenals de kussens. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Bij de set ontvang je tevens twee kussenslopen. Neem een abonnement op Italië Magazine en ontvang deze prachtige set in de maat van je keuze:

ER ZIJN ALLEEN NOG EENPERSOONSOVERTREKKEN BESCHIKBAAR

  • 2 x eenpersoons (140×200/220)
  • 1 x tweepersoons (200×200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240×200/220)

Abonnement
Een tweejaarabonnement op Italië Magazine (10 edities) kost € 55. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.

 

rvhj2017

rvhj2017

Cavallaro

Cavallaro

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Italië Magazine nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en inspirerende vakantietips!

Koffiecentrale

Koffiecentrale

Tururi

Tururi

Juist

Juist