Aanbieding Abonnees

Koop wijn met korting

Abonnees van Italië Magazine bestellen met korting wijnen bij wijnimporteur Anfors Imperial.
Voor alle wijnen geldt: 6 flessen voor de prijs van 5!

Bestel nu!

Ga naar www.anfors-imperial.com/italiemagazine, registreer je en maak een keuze uit het aanbod. Alle wijnen zijn per fles te bestellen waarbij geldt 6=5, bestel 6 flessen en betaal er 5. Bij flessen met verschillende prijzen wordt een korting van 16,67 procent berekend over het totaalbedrag van de 6 flessen.

Deze aanbieding geldt alleen voor betalende abonnees van Italië Magazine. Nog geen abonnee? Ga naar www.italiemagazine.nl/abonneren en kies een abonnement. Na betaling van je abonnement kun je gebruikmaken van deze korting bij Anfors Imperial.

 

De tip van Hans Bijvoets, eigenaar van Anfors Imperial

Enige ervaring is bij het maken van een goede wijn natuurlijk van onschatbare waarde. Die heeft de familie Bisol ruim voldoende: ze verbouwt al sinds 1542 druiven bij Valdobbiadene, een dorp boven Venetië in Noord-Italië. In de loop van bijna vijf eeuwen heeft de familie in deze proseccostreek de beste, steile hellingen met een optimale bodemsamenstelling weten te bemachtigen en cultiveren. Tegenwoordig staat de 21ste generatie aan het roer in dit florerende familiebedrijf, waarvan Anfors Imperial al lang prosecco in het portfolio heeft. Bisol heeft een grote reputatie opgebouwd in de productie van deze bekende Italiaanse bubbelwijn. Het bedrijf produceert jaarlijks maar liefst zes miljoen flessen prosecco. Maar kwantiteit gaat bij Bisol bepaald niet ten koste van kwaliteit, want de familie is volledig gespitst op hoogwaardige productie en houdt het vrij bewerkelijke productieproces scherp in de gaten.
De Prosecco di Valdobbiadene Brut ‘Jeio’ Bisol (€ 13,65) is een ‘prosecco superiore’ met het hoogste kwaliteitskeurmerk DOCG (Denominazione di origine controllata) en is samengesteld uit vier verschillende druivenrassen: glera, verdiso, pinot bianco en chardonnay. De wijn is fruitig en verfijnd, met een frisse smaak van appel, peer en witte bloesem. Een heel plezierige, lekker ronde wijn in de mond die twee jaar houdbaar is.
De Prosecco di Valdobbiadene Brut ‘Crede’ 2017 Bisol (€ 17,45) is eveneens een droog mousserende, fruitige en verfijnde prosecco van 85 procent glera, 10 procent pinot bianco en 5 procent verdiso. Beide wijnen worden gemaakt met de Charmat-methode. Je proeft rijp wit fruit, bloemen, maar ook mineraliteit. Deze mousserende wijn met champagnekurk kreeg onlangs een verfrissend nieuw design en is zelfs drie jaar houdbaar na de oogst.
Twee zeer feestelijke wijnen voor de feestdagen, al kan een lekker glas prosecco eigenlijk altijd.

 

 

 

Italië Magazine editie 6 2018

Italië Magazine editie 6 2018

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Koffiecentrale

Italië Magazine Agenda en Scheurkalender 2019

Italië Magazine Agenda en Scheurkalender 2019

Sardinia 4 All