Aanbieding Abonnees

Koop wijn met korting

Abonnees van Italië Magazine bestellen met korting wijnen bij wijnimporteur Anfors Imperial.
Voor alle wijnen geldt: 6 flessen voor de prijs van 5!

Bestel nu!

Ga naar www.anfors-imperial.com/italiemagazine, registreer je en maak een keuze uit het aanbod. Alle wijnen zijn per fles te bestellen waarbij geldt 6=5, bestel 6 flessen en betaal er 5. Bij flessen met verschillende prijzen wordt een korting van 16,67 procent berekend over het totaalbedrag van de 6 flessen.

Deze aanbieding geldt alleen voor betalende abonnees van Italië Magazine. Nog geen abonnee? Ga naar www.italiemagazine.nl/abonneren en kies een abonnement. Na betaling van je abonnement kun je gebruikmaken van deze korting bij Anfors Imperial.

 

De tip van Hans Bijvoets, eigenaar van Anfors Imperial

De noordoostelijke Italiaanse regio Friuli Venezia Giulia staat bekend als dé leverancier van geconcentreerde witte wijn. Juist de arme bodem zorgt voor sterke wijnstokken die een beperkte, maar kwalitatief hoogstaande productie garanderen. In Isonzo, vlak bij de grens met Slovenië, vind je onze nieuwste leverancier Ronco del Gelso. Het wijn­bedrijf, opgericht in 1972, werd kwalitatief opgestuwd door wijnmaker Giorgio Badin. Giorgio noemt zijn wijnen zelf ‘seculier’, omdat hij niet uitgaat van ingewikkelde ideologieën, maar “gewoon lekkere wijnen wil maken om eten en goed gezelschap te begeleiden”. Wij hebben vijf van zijn uitstekende witte wijnen in het assortiment opgenomen, allemaal elegant en evenwichtig en met een goed verouderingspotentieel.
Hier kunnen we er helaas maar twee uitlichten. De Isonzo Bianco ‘Latimis’ 2016 is een droge witte wijn met een aromatische, intense stijl. Bijzonder is dat deze blend een ‘Duits’ karakter heeft door het gebruik van de druiven riesling en traminer, met als tegenwicht de pittige friulano en pinot bianco die zorgen voor een aroma van rijpe vruchten.
De Isonzo Friulano ‘Toc Bas’ 2016 is een fruitige, verfijnde droge witte wijn van de friulano die selectief handmatig wordt geoogst. Je proeft eerst fruitige tonen van appels, perziken en abrikozen, daarna subtiele noten van hazelnoten, bittere amandelen en lichte tannine die doet denken aan zoethout. Een perfecte eetwijn die past bij een breed scala aan gerechten: gevogelte, risotto met paddenstoelen of pastagerechten. Maar kijk vooral ook even op de website van Anfors Imperial naar de andere drie wijnen, die eveneens met korting te bestellen zijn. ✦

Prijs per fles:
✦ Isonzo Bianco ‘Latimis’ 2016: € 16,95
✦ Isonzo Friulano ‘Toc Bas’ 2016: € 17,50

 

 

Italië Magazine editie 5 2018

Italië Magazine editie 5 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Koop Kaarten

banner-rvhj-lezers

banner-rvhj-lezers

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Koffiecentrale

Italië Magazine Agenda en Scheurkalender 2019

Italië Magazine Agenda en Scheurkalender 2019

Sardinia 4 All