Aanbieding Abonnees

Koop wijn met korting

Abonnees van Italië Magazine bestellen met korting wijnen bij wijnimporteur Anfors Imperial.
Voor alle wijnen geldt: 6 flessen voor de prijs van 5!

Bestel nu!

Ga naar www.anfors-imperial.com/italiemagazine, registreer je en maak een keuze uit het aanbod. Alle wijnen zijn per fles te bestellen waarbij geldt 6=5, bestel 6 flessen en betaal er 5. Bij flessen met verschillende prijzen wordt een korting van 16,67 procent berekend over het totaalbedrag van de 6 flessen.

Deze aanbieding geldt alleen voor betalende abonnees van Italië Magazine. Nog geen abonnee? Ga naar www.italiemagazine.nl/abonneren en kies een abonnement. Na betaling van je abonnement kun je gebruikmaken van deze korting bij Anfors Imperial.

 

De tip van Hans Bijvoets, eigenaar van Anfors Imperial

“De kleuren van de vroege zomer. Lichtgeel, met groene tonen, alsof de zon al door het glas schijnt. Een en al frisheid in de mond, licht mineralig, met veel rijp wit fruit en kruiden van het land. De geur van witte bloemen, mineralen en zanderige grond. Dat vind je allemaal in deze heerlijke witte wijn van de kleine, maar gedreven wijnmaker Giacomo Barbero. Eén slok en je bevindt je in goed gezelschap op de top van een heuvel in Italië, waar deze verfijnde en elegante wijn een subtiele insalata invernale bekroont aan een lange tafel tussen de zonovergoten wijngaarden. De wijn is geproduceerd op een kleine wijngaard in de Roero, een wijngebied net ten noordwesten van Alba in Piemonte. Heel bijzonder: hij is gemaakt van honderd procent Arneis, een zeer specifieke witte wijndruif die eigenlijk alleen in Piemonte wordt verbouwd en daar ook bekendstaat als ‘witte Nebbiolo’ of ‘kleine koning’. Deze koninklijke wijndruif is handmatig geoogst op de wijngaard Vezza d’Alba in Valmagiore en daarna met de grootste zorg verwerkt. De jonge enthousiaste wijnmaker Giacomo Barbero begon pas op zijn 26ste met wijn maken. Maar hij is wel vierde generatie, want zijn overgrootvader Giorgio begon al rond 1900. Nadat het familiedomein in 2013 werd verkocht, deed Giacomo er nog twee jaar ervaring op. In 2015 begon hij voor zichzelf, op slechts drie hectare, en in 2016 kwamen zijn eerste wijnen beschikbaar, waaronder de wijn die we nu mogen aanbieden. Giacomo maakt vier prachtwijnen, waarvan wij de Arneis in het assortiment hebben.”

De prijs van de Roero Arneis is € 11,95 per fles.

 

 

 

Italië Magazine editie 3 2018

Italië Magazine editie 3 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Koop Kaarten

banner-rvhj-lezers

banner-rvhj-lezers

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Italie Evenement 2018

Italie Evenement 2018

Koffiecentrale

Koffiecentrale

Tururi

Tururi

Sardinia 4 All

Sardinia 4 All