Restaurantprijs

Verkiezing Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2017

En de winnaar is…

 

De genomineerden

 

De uitslag

Dank jullie voor al jullie stemmen. De winnaar van de publieksprijs is Sapori e Ricordi uit Enschede. Hier nemen de dames uit Enschede de prijs in ontvangst uit handen van hoofdredacteur Paul van Eijndhoven.

 

De juryprijs van het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2017 is gewonnen door Eatmosfera in Amsterdam. De eigenaren van Eatmosfera met geheel rechts juryvoorzitter Roberto Payer. (Foto’s: Alexander Sporre)

 

In Italië Magazine nr. 6, 2017 wordt Eatmosfera geëerd met een uitgebreide reportage.

 

NASCHRIFT

Naar aanleiding van een recensie van Eatmosfera die is verschenen in Het Parool, na de toekenning van de prijs, willen wij onze grote teleurstelling uiten. Uit de recensie blijkt dat het restaurant in plaats van een gerecht van een inheemse Italiaanse varkenssoort – zoals op de kaart stond – Nederlands varkensvlees serveerde. Vervolgens werd dit door de leiding van Eatmosfera ontkend en pas na hard bewijs van de recensente toegegeven. Een grove fout van Eatmosfera. Wij hebben tijdens ons bezoek dit gerecht niet besteld, dus hadden hier geen weet van. Blijft staan dat wij uitstekend gegeten hebben in het restaurant en er een heel aangename avond hebben gehad met prettige bediening.

De reactie van Eatmosfera:

‘Het spijt ons heel erg dat dit gebeurd is en vooral ook tegenover Italië Magazine. Jullie geloofden in ons en wij voelen ons heel schuldig dat wij niet aan jullie verwachtingen hebben voldaan.
We hebben een fout gemaakt, we hebben het menu niet aangepast, maar hebben dit niet met opzet gedaan. De kwaliteit van de producten die wij serveren is heel belangrijk voor ons en is altijd onze kracht geweest vanaf het begin van ons avontuur. Wij hebben ook niet juist gecommuniceerd. Wij bieden hiervoor onze nederige excuses aan en zullen in de toekomst nog meer ons best doen om te groeien en onze idealen te volgen.’

 

 

Partners

Italië Magazine editie 1 2018

Italië Magazine editie 1 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Cavallaro

Cavallaro

Koffiecentrale

Koffiecentrale