Restaurantprijs
Verkiezing Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2020
Helaas hebben we moeten besluiten de tiende editie uit te stellen tot 2021 wegens de situatie rond het coronavirus.
Schrijf je nu in!
Italië Magazine presenteert voor de tiende keer de verkiezing van het Italië Magazine Restaurant van het Jaar.
De wedstrijd
In het septembernummer van Italië Magazine wordt een shortlist van tien genomineerde restaurants bekendgemaakt waaruit een deskundige jury de winnaar zal kiezen. Daarnaast kunnen lezers van Italië Magazine op hun favoriet stemmen voor de publieksprijs. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in november. Hierbij hoort voor de winnaar van de juryprijs naast de award en ruime publiciteit via verschillende media, ook een uitgebreide reportage in het winternummer van Italië Magazine.
De criteria
- De chef-kok moet van Italiaanse afkomst zijn.
- De kaart moet Italiaans zijn en een goede selectie Italiaanse wijnen bevatten.
- De keuken moet gebruikmaken van verse ingrediënten en Italiaanse producten.
Meedingen?
Ben je eigenaar van een Italiaans restaurant dat voldoet aan bovenstaande criteria en wil je kans maken op deze eretitel, meld je dan voor 1 augustus aan via het onderstaande formulier. Je kunt ook als lezer je favoriete restaurant nomineren.