Restaurantprijs

De winnaars!

Op 4 november zijn in het Hilton Amsterdam de winnaars bekendgemaakt van de juryprijs en de publieksprijs Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2019.

 

JURYPRIJS
De juryprijs ging naar Gio’s Cucina Casalinga uit Maastricht. In Italië Magazine nummer 1, 2020 wordt Gio’s geëerd met een reportage.

Eigenaar van Gio’s, Giovanni Silvestrini, met links de Italiaanse ambassadeur Andrea Perugini die de juryprijs uitreikte. (Foto Friso Boven)

 

PUBLIEKSPRIJS
Met overweldigende meerderheid was door lezers gestemd voor Lab26 uit Hengelo dat de publieksprijs won.

Fabio Panissidi (midden) van Lab26 en vriendin ontvingen de publieksprijs uit handen van hoofdredacteur Paul van Eijndhoven. (Foto Friso Boven)

Dit waren de tien genomineerden:

 

Italië Magazine editie 6 2019

Italië Magazine editie 6 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads