Magazine

Nr. 1, 2018

  • Koken, eten en genieten aan de voet van de Etna
  • Nieuwe serie: citybreaks. Als eerste Ascoli Piceno
  • Winterse genoegens in Zuid-Tirol
  • Bijzondere restaurants in Rome, deel I
  • Recepten uit Venetië
  • Model in Milaan: Barbara Snellenburg
  • Mr. Okay maakt zijn 30ste nieuwjaarsduik in de Tiber
  • Maurizio Cattelan, enfant terrible in de kunst

Nr. 6, 2017

  • Milaan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden
  • Terra delle Gravine, het Arizona van Italië
  • Recepten van culi-paradijs Eataly
  • Uitreiking van de restaurantprijs
  • Op bezoek bij de winnaar: Eatmosfera
  • Drie zussen met een iconisch modehuis
  • Nieuw: serie portretten van Nederlanders in Italië
  • De comeback van inheemse Italiaanse varkenssoorten

Nr.5, 2017

  • Ambacht, traditie en natuurlijk heerlijk eten in Le Marche
  • Udine en schilder Tiepolo, San Daniele en zijn ham
  • ‘Zomersporten’ in Livigno, het taxfree paradijs in de Alpen
  • Nieuws van de Salone del Mobile, de meubelbeurs in Milaan
  • Recepten van Big Mamma
  • Een ode aan Renzo Piano, de architect van de lichtheid
  • Villa Borghese, het groene hart van Rome

Nr. 4, 2017

  • Het mooie platteland van Lazio buiten Rome
  • La Fenella verrees door Nederlanders als een feniks uit de as
  • Onze keuze van een zestal fantastische eilanden
  • In alle rust fietsen door de Eeuwige Stad
  • De genomineerden voor onze restaurantwedstrijd
  • Een ode aan de legendarische Gina Lollobrigida die 90 wordt
  • Recepten uit de nieuwste ‘Zilveren Lepel’: Napels en de Amalfikust

Nr. 3, 2017

  • Een culinair bezoek aan Bologna
  • Esquilino, de zevende heuvel van Rome
  • Casanova di Neri, de allerbeste Brunello?
  • Florence, de bakermat van de florijn (en het bankieren)
  • De mondaine charme van Portofino
  • Heerlijke recepten uit de Siciliaanse keuken
  • Handgemaakt schoeisel (en tassen) van de Fratelli Rossetti
  • Totò, portret van een briljant komiek

Nr. 2, 2017

  • De kliffen van de Gargano. Een schiereiland dat verdient ontdekt te worden.
  • Cityhoppen in Umbrië
  • ’s Werelds oudste hortus botanicus vind je in Padua
  • Slapen bij Oranjes, familie van onze koning
  • Het dorp Civita di Bagnoregio brokkelt langzaam af
  • Recepten voor zonnige taarten en paasrecepten
  • Caspar van Wittel introduceerde de vedute in Venetië
  • Jacovitti, de beste cartoonist van Italië

 

Nr. 1, 2017

  • Op culinaire ontdekkingstocht door Calabrië
  • Die andere lagune: antiek Aquileia en lieflijk Grado
  • De schoonheid van verval, foto’s van verlaten gebouwen
  • Logeren in luxe in een modehotel
  • De overstroming van de Arno: 50 jaar later
  • Feestelijke recepten
  • Winter in Trentino
  • Het Politieautomuseum in Rome

Nr. 5, 2016

  • Venetië voorbij: Treviso en omgeving, eeuwenoude traditie, bouwkunst en grappa
  • De Romeinse wijk Ostiense verenigt oud en modern, industrieel en klassiek
  • Op bezoek bij Da Braccini, het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2016
  • Het paleis van de president in Rome, het Quirinaal, opent zijn deuren
  • Eenvoudige, smakelijke pastarecepten van de Spaghetteria-restaurants
  • Ook ondergronds weet Napels te verrassen
  • Paisley-motieven zijn een rode draad in de ontwerpen van modehuis Etro
  • Start en aankomst van de Mille Miglia, maar bovendien een stad met een rijke historie: Bresci

Nr. 4, 2016

  • Lichamelijke inspanning en Barolo, truffels en Slow Food in Piemonte
  • Bergamo, een stad met twee gezichten
  • In de voetsporen van Napoleon op Elba
  • Room with a view: Hotel Villa Massa bij Florence
  • Smaken van de meren: vier recepten
  • Fra Bartolommeo in Boymans Van Beuningen
  • Kunstverzameling van de oprichter van Max Mara
  • Nieuws uit Milaan van de Salone del Mobile

Italië Magazine editie 1 2018

Italië Magazine editie 1 2018

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Italië Magazine Restaurant van het Jaar Verkiezing

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Cavallaro

Cavallaro

Koffiecentrale

Koffiecentrale