Digitaal Lezen

Abonnees van Italië Magazine kunnen bij MagZine, de Digitale Kiosk, gratis de digitale versie downloaden. Zo heb je Italië Magazine altijd bij de hand op iPad, iPhone én/of Android tablet en telefoon. Handig als je op reis bent in Italië en nog wat laatste tips wilt opzoeken!

Hoe werkt het?

Ga naar www.magzine.nu/magazine/itali-magazine.

Kies de editie die je wilt lezen. Op de volgende pagina klik je op de knop ‘Combi’. Vul in het scherm dat dan verschijnt je e-mailadres, een wachtwoord, je abonneenummer* en je postcode in om het digitale abonnement gratis te activeren en tik dan op bevestig. (Mocht je al een MagZine-account hebben, dan dien je jouw bestaande accountgegevens te gebruiken). Download vervolgens de gratis MagZine-app op jouw tablet of smartphone via de App Store of Google Play. In de MagZine-app log je in met de zojuist aangemaakte accountgegevens (let op: maak geen nieuw account aan). Ga naar het hoofdscherm van de MagZine-app, tik op Download magazines en lees de nieuwste Italië Magazine via de knop Mijn magazines.

* Het abonneenummer kun je vinden op het adreslabel wat bij je papieren Italië Magazine meegeseald zit of stuur een mail naar italiemagazine@mijntijdschrift.com.

De digitale versie van Italië Magazine verschijnt 6 x per jaar in je MagZine-app en loopt gelijk met het abonnement op de papieren versie. Zodra een nieuw nummer verschijnt, word je daarvan automatisch op de hoogte gesteld via een e-mail.

Heb je vragen over de app? Mail dan naar support@magzine.nu.

Italië Magazine editie 2/2023

Italië Magazine editie 2/2023

AwardIM2023

AwardIM2023

Nieuwsbrief

Advertentie