Zintuigretreat in Toscane

Nibbana Retreats organiseert retreats met een focus op het prikkelen van de zintuigen, waarbij het programma is afgestemd op ingrediënten die in verbinding staan met horen, proeven, ruiken, zien én voelen. Daarnaast komen ook de cultuur van het land en de specifieke locatie aan bod. Van 22 tot en met 29 september organiseert Nibbana Retreats een Senses Week Retreat op een prachtige plek in Toscane: Casa Speri in Pescia.

 

Tijdens deze week in Italië wordt de nadruk gelegd op het zintuig ‘voelen’. Zeven dagen lang worden de deelnemers van de retreat mee op reis genomen langs de welbekende ingrediënten van de Italiaanse cultuur en het gevoel van genieten dat daar onlosmakelijk aan is verbonden. Het programma staat dan ook in het teken van het ontdekken van cultuur (o.a. een bezoek aan Florence), het genieten van de Italiaanse keuken, het proeven van wijn, traditionele muziek en de geur van de Toscaanse natuur. Kortom: zeven dagen lang optimaal ontspannen conform het zintuigen palet van La Bella Vita.

 

Informatie over het programma: https://nibbana-retreats.nl/retreats/week-retreats-italie. Informatie over de locatie: www.casasperi.nl/nl/

Italië Magazine editie 1/2023

Italië Magazine editie 1/2023

AwardIM2023

AwardIM2023

Nieuwsbrief

Advertentie

instagram