Toscaanse keukentraditie

Steve de Reus heeft al 32 jaar een huis in Emilia Romagna. In al die jaren ontdekte hij wat mooi is aan deze streek en zijn mensen. Zo leerde hij Marco en Stefania Ventura kennen, die op hun prachtige domein in de Apen­nijnen kookcursussen
geven in de Bolognese en Toscaanse keukentraditie. Ook nemen ze je graag mee naar een lokale kaasmakerij, een wijnproeverij, authentieke restaurants en mooie steden in de buurt. Je verblijft in een eeuwenoude boerderij met zeven gerenoveerde appartementen met een prachtige tuin, inclusief zwembad. De achtdaagse culinaire vakantie is te boeken in de periode van april tot begin juli en van eind augustus tot eind oktober.

Cucina Originale, Rocca Corneta, Lizzano in Belvedere, www.cucina-originale.nl, € 695 per ­persoon, inclusief verblijf.

Italië Magazine editie 3 2019

Italië Magazine editie 3 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads