Piranhas

Zes jongens scheuren op hun scooters door de smalle straatjes van hun eigen Sanità-wijk in Napels. Onverschrokken waaghalzen zijn het die snel geld willen verdienen en indruk maken op hun ‘helden’ van de Napolitaanse Camorra. Deze 15-jarigen dragen merkkleding en de nieuwste sneakers, ze gebruiken de daken van de stad om hun wapens te testen. Ze handelen in drugs en deinzen er niet voor terug om een schot te lossen. Hun gewiekste leider Nicola kent de regels van het spel: hij daagt een van de oude bazen uit voor een snelle weg naar de top. Maar wie vandaag de leiding heeft, kan morgen net zo makkelijk dood zijn. De liefde voor zijn vriendinnetje doet hem tussen twee vuren belanden en hij wordt gedwongen een beslissing te nemen.
‘Piranhas’ is gebaseerd op het boek ‘De kinderen in de sleepnetten’ (‘La paranza dei bambini’) van de succesvolle Napolitaanse schrijver Roberto Saviano die ook het scenario voor de film schreef. Van Roberto Saviano’s debuutroman Gomorra werden wereldwijd tien miljoen exemplaren verkocht. De schrijver leeft vanwege dit boek al meer dan tien jaar ondergedoken.

Vanaf 26 september in de bioscoop.

Wij mogen 3 pakketten weggeven met 2 vrijkaartjes voor deze film plus het boek ‘Wrede kus’ van Roberto Saviano, het vervolg op ‘De kinderen in de sleepnetten’. Wil je kans maken op een pakket, vul dan hieronder je gegevens in.

 

Italië Magazine editie 5 2019

Italië Magazine editie 5 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads