Per ongeluk

Warm, vol én zacht van smaak met een geraffineerde aanwezigheid van steranijs: dat is Dunetti Sambuca. Gemaakt in een kleine oplage met de beste ingrediënten op natuurlijke basis, uiteraard volgens geheim recept. Niet alleen een lekker aperitief, ook als digestief is het een mooie afsluiter van een maaltijd met familie of vrienden. Waar komt het gebruik van de koffiebonen in sambuca eigenlijk vandaan? Marcello Mastroianni liet ooit drie bonen in zijn glas sambuca vallen en sambuca con la Mosca (met de vlieg) was geboren. De koffiebonen geven na het aansteken van de drank een extra smaak die bij veel Italianen populair is. Iedere boon heeft zijn eigen betekenis: salute, felicità e prosperità (‘gezondheid, geluk en voorspoed’).
Dunetti Sambuca, verkrijgbaar bij de betere slijterij. www.dunetti.it

Italië Magazine editie 3 2019

Italië Magazine editie 3 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads