La colomba – hét Italiaanse paasgeschenk

In heel Italië zie je rond Pasen de mensen lopen met colombe in vele formaten en vaak fraai verpakt. Italianen geven ze graag aan elkaar cadeau, de colomba is daarmee dan ook hét Italiaanse Paasgeschenk.
De colomba is een zoet cake-achtig brood, net als de panettone met kerst, maar dan in de vorm van een duif, het symbool van de vrede. Volgens de oude Italiaanse legende hebben we de colomba te danken aan een sombere koning en twaalf lieflijke maagden. Lees het complete verhaal op www.panettone-shop.nl.
Naast de klassieke variant, zijn er 3 andere heerlijke combinaties. De colomba van Bonifanti (€ 24,95), die panettone-shop.nl in Nederland verkoopt, is op een prachtige manier met de hand verpakt. Bijgevoegd is een bijpassende paaskaart (voor een persoonlijke boodschap) en een papieren tas, die van ‘La Colomba’ een juweel om weg te geven maakt.

Wij mogen 4 overheerlijke colombe weggeven, van elke smaak één: klassiek, met chocolade, met amarene-kersen, met peer en chocolade. Voor meer informatie www.panettone-shop.nl.

Wil je kans maken op een van deze vier vul dan hieronder je gegevens in.

 

 

Italië Magazine editie 1, 2021

Italië Magazine editie 1, 2021

Restaurant van het Jaar 2020

Restaurant van het Jaar 2020

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads