Kookbijbel

Foccaccia al formaggio di recco uit Liguria, fregola met tapijtschelpen uit Sardinië of overheerlijke panna cotta al caramello uit Piemonte. ‘De bijbel van de Italiaanse keuken’ toont per provincie de lekkerste recepten. Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini in Amsterdam laten door middel van stap-voor-stapfotografie, uitleg van basisingrediënten en culinaire begrippen de Italiaanse keuken tot leven komen. Want zoals het Romeinse gezegde – op het bordje boven de keuken van Toscanini – luidt: ‘Se vuoi mangia a robba bona, daje armeno el tempo che se cocia’ (als je goed wilt eten, moet je de tijd nemen voor de bereiding).

Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti, ‘De bijbel van de Italiaanse keuken’, Carrera Culinair, ISBN 9789048844906, € 31,99.

Wij mogen drie ­exemplaren weggeven van dit boek. Wil je kans maken op een exemplaar? Vul dan hieronder je gegevens in.

Italië Magazine editie 3 2019

Italië Magazine editie 3 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads