De Zilveren Lepel Vlees

Een nieuwe aflevering in de bekende serie ‘De Zilveren Lepel’ deze keer met als thema ‘Vlees’. ‘De Zilveren Lepel Vlees’ laat zien hoe gemakkelijk je een smakelijk Italiaans gerecht op tafel zet. Ingedeeld per vleessoort richt het boek zich op drie bereidingswijzen: bakken, braden en stoven. Van gebraden rundvlees tot ossobuco uit Milaan en lamsfricassee met uien: recepten om je vingers bij af te likken.
De Zilveren Lepel Vlees – bakken | braden | stoven, Spectrum, ISBN 9789000360215, € 35.

Wij mogen vier exemplaren weggeven van dit heerlijke kookboek. Wil je kans maken op een exemplaar vul dan hieronder je gegevens in.

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Straat en huisnummer *
 
Postcode en plaats *
 
Telefoonnummer *
Bent u abonnee van Italië Magazine?
JaNee
Uw gegevens kunnen ter beschikking worden gesteld aan onze partners en speciaal geselecteerde bedrijven.
Ik maak bezwaar tegen verstrekking van mijn gegevens aan derden.
Antispam *

Italië Magazine editie 5 2018

Italië Magazine editie 5 2018

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertentie

Koffiecentrale

Italië Magazine Agenda en Scheurkalender 2019

Italië Magazine Agenda en Scheurkalender 2019

Sardinia 4 All