De bouwplaats

Yvonne & Govert

In Nederland volgen we elk televisieprogramma waarin mensen hun huis bouwen of verbouwen. Daarnaast kijken we ook steevast naar programma’s als Ik vertrek. Ook de vrienden, familieleden en collega’s vragen ons vaak of we zo’n aflevering hebben gezien. Vaak wordt de toekomstige bewoonster zwanger en bevalt nog voor het huis klaar is of gaat er iets anders ingrijpend mis.

Tja, je kunt niet genoeg voorbereid zijn….

Eind oktober bezoeken we de cantiere, waar veel activiteiten zijn.

So far so good.

 

 

Het terrein is afgebakend, er staat een imposante hijskraan, de fundering is gelegd en de bekisting voor de kelderruimte staat grotendeels. Wat ligt het diep en wat een complexe constructie!

 

 

 

We maken die week ook kennis met onze buurman Bruno, een eigenzinnige sympathieke buurman en zijn vrienden.

Bruno nodigt ons en onze vrienden die ook een huis in de nabije omgeving hebben, uit voor een uitgebreid en Italiaans diner met vele gangen.

 

 

Wie zijn wij?

Yonne Koorengevel: ‘Bij het ministerie van Economische Zaken werk ik aan de verduurzaming van ons voedsel. Om ook in de toekomst voldoende en verantwoord voedsel te hebben moeten we meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten consumeren. Mijn dossier richt zich op de consumptie van algen & wieren als plantaardige eiwitbron.’

Govert Visser: ‘Als docent outdoor design, begeleid en leer ik studenten hoe je tuinen ontwerpt. Daarnaast organiseer ik het project Restoring Italian formal Gardens, waarbij ik samen met de studenten de prachtige tuin van Villa Pizzo aan het Comomeer gefaseerd restaureer.’

Italië Magazine editie 6 2019

Italië Magazine editie 6 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Restaurant van het Jaar 2019

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads