Culinaire tijdreis

Culinair historica Manon Henzen geeft historische kookworkshops, doet onderzoek naar de geschiedenis van de Italiaanse keuken en experimenteert met oude Italiaanse recepten. Elk jaar begeleidt ze met eet!verleden een historische kookreis naar
Toscane. Tijdens het verblijf in een Italiaans landhuis worden kookworkshops af-gewisseld met bezoeken aan culinair erfgoed, proeverijen bij familiebedrijven, inkopen op lokale markten en maaltijden op bijzondere locaties. Natuurlijk is er ook ruimte om te ontspannen op het landgoed of een duik te nemen in het zwembad.

Vanaf € 1750 p.p. Historische kookreis Toscane, eet!verleden, 9 t/m 16 mei 2020. www.eetverleden.nl

Italië Magazine editie 4, 2020

Italië Magazine editie 4, 2020

Restaurant van het Jaar 2020

Restaurant van het Jaar 2020

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads

instagram