Authentieke keuken

De Zilveren Lepel (Il Cucchiaio d’Argento) heeft sinds de eerste uitgave in 1950 al meer dan 2 miljoen kopieën verkocht en is al tientallen jaren op rij het best verkochte kookboek in Italië. Het boek wordt dan ook gezien als dé autoriteit van de Italiaanse keuken met veel traditionele recepten van echte Italiaanse klassiekers. Het originele boek is nogal een dikke pil en daarom is er nu de ‘Classic’ uitgave met een selectie van 170 authentieke recepten. De gerechten variëren van de Romeinse klassieker penne all’arrabbiata naar het Toscaanse dessert zuppa inglese. Deze samenstelling geeft een leerzaam kijkje in de Italiaanse keuken voor de beginnende kok, maar ook een ervaren Italië kenner kan zijn kennis weer even opfrissen.
De Zilveren Lepel – Classic, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, € 49,99.

 

Wij mogen 3 kookboeken verloten onder lezers van Italië Magazine. Wil je kans maken, vul dan hieronder je gegevens in.

Italië Magazine editie 5, 2020

Italië Magazine editie 5, 2020

Restaurant van het Jaar 2020

Restaurant van het Jaar 2020

Nieuwsbrief

Advertentie

Ads

instagram